Izmire Meteor Mu Düştü - Manisa Ya Meteor Dustu Iddiasi Kanal 42 Haber Turkiye Nin Yukselen Yildizi Konya Haber / İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

Izmire Meteor Mu Düştü - Manisa Ya Meteor Dustu Iddiasi Kanal 42 Haber Turkiye Nin Yukselen Yildizi Konya Haber / İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.. Son dakika egeye meteor mu düştü? Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı.

İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi.

Qliw4jyxksmvym
Qliw4jyxksmvym from i4.hurimg.com
'tam bir görsel şölen olacak'. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü?

Son dakika egeye meteor mu düştü?

Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Son dakika egeye meteor mu düştü? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.

Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. O da düştü tam oldu. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü?

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcq4a85k7jpnzifn8i15bixe6djwsqcbmd5zewbtllnenuowcgen Usqp Cau
Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcq4a85k7jpnzifn8i15bixe6djwsqcbmd5zewbtllnenuowcgen Usqp Cau from
Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile.

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor.

İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor.

Pjgdtx Wnaon6m
Pjgdtx Wnaon6m from i4.hurimg.com
İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor.

Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu.

'tam bir görsel şölen olacak'. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. İzmir'e meteor mu düştü ? Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi.